nl en
✓ Gratis Verzending Skibrillen Wereldwijd ✓ Bestel voor 17:00, Goggle Morgen in Huis ✓ 100 Dagen Zichttermijn
0
Winkelwagen
€ 0,00
Een skibril moet goed zitten, maar het belangrijkste onderdeel is de lens. Er zijn verschillende soorten, maten, vormen en kleuren. Rise & Shine Eyewear heeft sferische (bolvormige) lenzen, omdat die het breedste en dus het beste gezichtsveld op de piste geven. Daarnaast zorgt een sferische lens ervoor dat het licht in een rechte lijn jouw oog bereikt, waardoor je een scherp zicht behoudt. In tegestelling tot bijvoorbeeld een goedkopere cylindrische (platte) lens waarbij het licht verbreekt en je een vertekent beeld krijgt van het werkelijke zicht.
 


 


Bezig met laden...
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw
49,95 incl. btw

De lenskleuren
Er zijn een groot aantal lenskleuren verkrijgbaar. Voor elk type weer is er een specifieke lenskleur. Bij veranderende lichtomstandigheden is het belangrijk dat een bril optimaal blijft functioneren. Voor onze ski goggles hebben we gekozen voor twee verschillende kleuren basislenzen. Een oranje basislens voor slecht weer en een zwart/grijze basislens voor zonnig weer. De oranje lens laat meer licht door, zodat je alles goed kunt blijven zien, maar toch beschermt blijft tegen de sneeuw en opspattend ijs. De zwart/grijze lens beschermt je ogen tegen de felle zon en de gevaarlijke sneeuwblindheid die op de loer ligt.
Condensvorming skibril
Tijdens het skiën of snowboarden kan er condens ontstaan op de lens van je skibril.  Het ontstaat door een groot temperatuurverschil tussen de binnen- en buitenzijde van de skibril. Zeer vervelend als je midden op de piste bent en bijna niets meer ziet. Onze skibrillen zijn daarom uitgerust met een aantal technieken om dit tot een minimum te beperken. Hieronder vertellen we de technieken die wij op onze ski goggles hebben toegepast.
 
Dubbele lens
Zoals eerder al gezegd, is de lens het belangrijkste onderdeel van de ski goggle. We hebben voor onze Rise & Shine Eyewear skibrillen daarom gekozen voor een dubbele lens. Dit is de beste techniek om condensvorming te voorkomen. Er ontstaat hierdoor namelijk een isolerende temperatuurbuffer tussen de binnenste en de buitenste lens, waardoor het temperatuurverschil aanzienlijk vermindert word.
 
Anti-Fog coating
Naast de dubbele lens beschikken onze skibrillen ook over een speciale anti-fog coating. Deze coating bevindt zich aan de binnenzijde van de lens om condensvorming nog beter te voorkomen. Probeer de lens daarom ten alle tijden zo voorzichtig mogelijk te behandelen. Als de skibril bijvoorbeeld nat is aan de binnenkant, laat deze dan het liefst opdrogen. Op deze manier word de coating niet aangetast.
 


Rise & Shine Gear

Rise & Shine Gear
De Roy van Zuidewijnlaan 20
4818 GB, Breda
info@riseandshinegear.com
Kvk-nummer: 61991104
BTW-nummer: NL854583245B01

Rise & Shine Eyewear is een merk gespecialiseerd in ski goggles. Wij staan voor kwaliteit en strak design. Ben jij al klaar om je shine te pakken? Alvast welkom bij The Rise & Shine Family!

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen