nl en
✓ Gratis Verzending Skibrillen Wereldwijd ✓ Bestel voor 17:00, Goggle Morgen in Huis ✓ 100 Dagen Zichttermijn
0
Winkelwagen
€ 0,00

Op www.riseandshinegear.com  kunt u op verschillende manieren veilig online betalen. Alle aankopen lopen via Mollie.nl. (Payment Service Provider). Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Tijdens het plaatsen van je bestelling via onze website komt u namelijk op een beveiligde SSL betaalpagina terecht. Wij garanderen daarmee de veiligheid van de ingevoerde gegevens.

Betaaldmogelijkheden:
  • iDeal
  • Creditcard
  • PayPal
  • Bank overboeking
  • Mister Cash
  • SOFORT Banking​
  • Rembours


iDeal
Gemakkelijk betalen via je eigen bank. Als je internetbankieren hebt kun je altijd betalen met iDeal. Op de betaalpagina log je in bij je eigen bank en boekt vervolgens het bedrag naar ons over. Het voordeel van de iDeal betaling is dat de betaling gelijk voldaan is, waardoor je bestelling dus ook gelijk in behandeling wordt genomen.


Creditcard
Gemakkelijk betalen door middel van je Creditcard. Met je Creditcard betalen kost wel iets extra's.


PayPal
Gemakkelijk betalen door middel van je emailadres. Ook bij PayPal geldt dat je bestelling gelijk in behandeling wordt verwerkt en verzonden.


Bank overboeking
Een Bank overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. U krijgt een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Later overboeken is dan ook mogelijk. Het kan dus zo zijn dat de bestelling hierdoor later in behandeling word genomen.


Mister Cash
Gemakkelijk betalen vanuit België via je eigen bank. Met Mister Cash kun je als Belgische rekeninghouder online aankopen doen via je bankpas. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je betaling is ook direct verwerkt.


SOFORT Banking
Gemakkelijk betalen vanuit Duitsland via je eigen bank. Met SOFORT Banking kun je als Duitse rekeninghouder online aankopen doen via je bankpas. Betalen met SOFORT Banking is heel eenvoudig en snel. Je betaling is ook direct verwerkt.


Rembours
Je betaalt pas wanneer je de bestelling in ontvangst neemt. Er komt een bedrag van € 10,- aan rembourskosten bij. Retouren kunnen alleen worden vergoed op je Nederlandse bankrekeningnummer.
 

Rise & Shine Gear

Rise & Shine Gear
De Roy van Zuidewijnlaan 20
4818 GB, Breda
info@riseandshinegear.com
Kvk-nummer: 61991104
BTW-nummer: NL854583245B01

Rise & Shine Eyewear is een merk gespecialiseerd in ski goggles. Wij staan voor kwaliteit en strak design. Ben jij al klaar om je shine te pakken? Alvast welkom bij The Rise & Shine Family!

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel beginnen